Rareş Bogdan, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Nu cred că Securitatea asta este aşa de influentă în România. Numai Hellvig a trimis 44 de generali acasă”

  • Rareş Bogdan: "Marea critică a PSD şi USR la adresa PNL a fost că noi fumăm. Da, e drept, noi fumăm, nu furăm!"
  • Rareş Bogdan: "Ciuma roşie nu îşi înţelege menirea nici în Opoziţie"
  • Rareş Bogdan: "Actualii şefi de Servicii sunt mult mai democraţi, mulţi mai apropiaţi de modelul America"
4643 afișări

Invitat la emisiunea ,,Marius Tucă Show”, Rareş Bogdan, prim- vicepreşedintele PNL, povesteşte despre cum s-a hotărât să intre în politică, despre alegerile locale şi generale, dar şi cât se respectă cuvântul în politică. În plus, acesta are o explicaţie şi pentru poza de la Guvern, în care Ludovic Orban şi alţi membri ai cabinetului său au fost surprinşi fără mască şi fumând.

„Cu greu m-am hotărât să intru în politică. Am zis să încerc fac ceva nu doar de pe margine, ci direct din arenă. Este mai greu decât am crezut, pentru că, în politică cuvântul nu prea se ţine şi atacurile sub centură sunt mai multe decât în presă (…)”

Europarlamentarul consideră că Opoziţia nu are motive să îl critice pe Ludovic Orban pentru poza ăn care a fost surprins fumând în birou.

„Ludovic Orban este un premier foarte bun. În aceste trei luni, a fost peste aşteptările multora. Omul a muncit enorm. De asta m-am şi întristat că toată analiza în şase luni de guvernare înseamnă de ce s-a furat în biroul premierului de ziua omului. (…) Asta a fost marea critică a PSD şi USR la adresa PNL: că noi fumăm. Da, e drept, noi fumăm, nu furăm! Fumăm, asta e!", spune politicianul.

Rareş Bogdan şi Marius Tucă vorbesc şi despre PSD-ul din opoziţie, condus de Marcel Ciolacu, dar şi despre influenţa actuală a Securităţii în treburile politicului.

„Ciuma Roşie rămâne ciuma roşie şi nu-şi înţelege menirea nici măcar în opoziţie. (…) Eu nu cred că Securitatea asta este aşa de influentă în România. Actualii şefi de servicii sunt mult mai democraţi, mulţi mai apropiaţi de modelul America, numai Hellvig (n.r – Eduard Hellvig, şeful SRI) a trimis acasă 44 de generali.”, subliniază Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici