VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţi: Gabriel Păun, preşedinte Agent Green, profesorul universitar Ioan Cristescu, şi judecătoarea Andreea Ciucă

174 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţi: Gabriel Păun, preşedinte Agent Green, profesorul universitar Ioan Cristescu, şi judecătoarea Andreea Ciucă
 
Marius Tucă Show - la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de miercuri sunt Gabriel Păun, preşedinte Agent Green, profesorul universitar Ioan Cristescu, preşedintele Muzeului Naţional al Literaturii Române, şi judecătoarea Andreea Ciucă.
 
A trecut şi parastastul de 40 de zile al lui Arthur. De la revolta masivă, internaţională, am ajuns într-un silentio stampa care aduce a blazare. Ursul Arthur e oale şi ulcele, dar fenomenul vânătorilor ilegale, desfăşurate sub paravanul “derogărilor” foarte suspecte de la Putere continuă să existe. Gabriel Păun, preşedintele Agent Green, care a făcut public tot cazul, e acum dat în judecată de Prinţul Emanuel de Lichtenstein şi Prinţul Dimitrie Sturdza. Ei spun că Emanuel de Lichtenstein e acuzat pe nedrept de vânătoare ilegală şi că Arthur n-ar fi fost cel mai mare urs identificat în Europa. Ba plusează şi cu numărul de urşi, despre care spun că e mult prea mare decât cel declarat şi că, prin urmare, vânătoarea se justifică în această ţară care a interzis-o la marile carnivore. Cum răspunde Gabriel Păun? Vino diseară la Marius Tucă Show să aflăm împreună!
 
E autor al numeroase lucrări şi studii ştiinţifice, implicat, de-a lungul timpului, în colaborări cu institute culturale de prestigiu,  cu o educaţie academică de excepţie. Directorul Muzeului Naţional al Literaturii Române, Ioan Cristescu nu spune <nu> provocărilor pe care le implică organizarea de proiecte culturale de anvergură. Hai diseară la Marius Tucă Show să-l vezi pe omul care conduce una dintre cele mai prestigioase instituţii culturale din ţară! Afli de manuscrise şi documente despre care nu ştiai că există şi alte can-can-uri culturale!
 
Judecătoarea Andreea Ciucă este un critic asiduu al sistemului judiciar românesc. Pe fapte, nu pe vorbe. Cunoscător din interior al sistemului, Andreea Ciucă a fost, nu de puţine ori, o voce incomodă pentru mulţi procurori şi judecători. Vine la Marius Tucă Show diseară şi-ţi promitem o discuţie – eveniment pe această temă!
 
Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Literatura e un lux. Ficţiunea – o necesitate” (Chesterton) 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici