Avertisment: ninge abundent în zonele montane din centrul ţării

Drumarii avertizează că sâmbătă seara ninge abundent în zonele montane din centrul ţării. Pe şosele intervin numeroase utilaje.

254 afișări
Imaginea articolului Avertisment: ninge abundent în zonele montane din centrul ţării

Avertisment: ninge abundent în zonele montane din centrul ţării

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov intervine sâmbătă seara pe toate sectoarele de drum naţionale afectate de ninsoare cu peste 100 de utilaje dotate cu lamă şi răspânditor de sare.

La Braşov a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru coordonarea tuturor acţiunilor de intervenţie în caz de urgenţă.

Meteorologii au emis avertizări de vreme rea conform cărora în weekend sunt ninsori abundente, viscol şi vizibilitate scăzută în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova precum şi în sudul şi estul Transilvaniei.

„Momentan nu sunt drumuri închise dar facem precizarea că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricţiona (închide) circulaţia rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiţii de circulaţie în siguranţă”, a precizat DRDP Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drdp,
drumuri,
ninsoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici