Bilanţul ravagiilor făcute de inundaţii în unul din judeţele ţării: zeci de animale moarte, zeci de maşini avariate. Apa a pătruns şi în sediul Fiscului

  • ISU Alba a anunţat că zeci de gospodării au fost inundate şi aproape 30 de maşini au fost avariate după ploile de marţi
  • Totodată, 75 de animale au murit
1549 afișări
Imaginea articolului Bilanţul ravagiilor făcute de inundaţii în unul din judeţele ţării: zeci de animale moarte, zeci de maşini avariate. Apa a pătruns şi în sediul Fiscului

Inundaţii

ISU Alba a anunţat că zeci de gospodării au fost inundate, aproape 30 de maşini avariate, iar 75 de animale au murit, ca urmare a ploilor de marţi.
 
ISU Alba a anunţat bilanţul inundaţiilor de marţi.
 
Astfel, în Aiud, au fost 3 case avariate, 6 inundate, 28 de maşini avariate, 40 de fântâni inundate şi 75 de animale moarte. De asemenea, apa a pătruns şi în sediile a două firme şi a două instituţii: Administraţia Finanţelor Publice şi Gradiniţa cu Program Prelungit nr. 10.
 
În comuna Valea Lungă, au fost inundate mai multe şosele, 36 de subsoluri, două case şi grădini. Intervenţia în această localitate a fost asigurată de SVSU Valea Lungă.
 
Potrivit bilanţului ISU Alba, în comuna Ciugud apa a pătruns în 4 subsoluri, 10 curţi şi pe două hectare de grădini.
 
În satul Sânmiclăuş, au fost inudate sala de sport, podul DJ 107V şi străzile Sărăturii şi Îngusta, unde apa a ajuns la doi metri. De asemenea, au fost sparte o conductă de gaz şi una de apă. Ca urmare a viiturii, a fost afectat un punct de transformare, iar 476 abonaţi au fost nealimentaţi cu energie electrică.
 
În comuna Berghin, au fost afectate de inundaţii 4 pivniţe, 3 curţi, iar o conductă de canalizare a fost avariată.
 
În satul Sâncel, au fost inundate două case, o curte şi sediul unei firme.
 
ISU Alba a mai anunţat că în comuna Cetatea de Baltă, au fost inundate o fermă, 5 străzi, 12 case, iar două podeţe au fost colmatate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici