Carosabil umed, cu vizibilitate bună, pe şoselele principale. Ninge în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop

  • ituaţia traficului: pe şoselele principale ale ţării se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună.
  • Ninge în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop.
  • Trei persoane sunt rănite după un accident în Ilfov.
152 afișări
Imaginea articolului Carosabil umed, cu vizibilitate bună, pe şoselele principale. Ninge în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop

Carosabil umed, cu vizibilitate bună, pe şoselele principale. Ninge în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile.

La nivelul ţării se circulă, în general, pe un carosabil umed. Sunt precipitaţii sub formă de ninsoare în judeţul Maramureş pe DN 18 în Pasul Gutâi şi Pasul Prislop, carosabilul fiind curăţat.

Pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Tot Infotrafic informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 3 Pantelimon – Fundulea, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, trei persoane fiind rănite uşor. Traficul se desfăşoară dirijat, prin parcarea unei staţii de alimentare cu carburant.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite depăşirile riscante şi să adapteze viteza la condiţiile de drum, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
situaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici