Cascada Niagara a îngheţat parţial

Blocuri masive de gheaţă s-au format la baza cascadei Niagara care se află la graniţa dintre SUA şi Canada.

827 afișări
Imaginea articolului Cascada Niagara a îngheţat parţial

Hepta

Gheaţa a înconjurat cascada Niagara în urma temperaturile foarte scăzute din ultimele zile. Blocuri de gheaţă s-au format pe maluri, dar şi sub apa care curge de la mare înălţime.

Temperaturile scăzute din perioada Crăciunului au transformat cascada într-un decor de iarnă.

Vremea rea a provocat perturbări uriaşe în toată Americă de Nord şi a provocat moartea a 34 de persoane în statul New York.

Numeroase decese au fost în oraşul Buffalo, nu foarte departe de cascada uriaşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici