Ceaţă densă şi gheţuş marţi dimineaţa. Meteorologii au emis avertismente pentru 4 judeţe

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis dimineaţă atenţionări Cod galben de ceaţă densă, valabile în orele următoare, în zone din 4 judeţe.
  • Erau semnalate depuneri de polei pe DN 7, în Şibot, judeţul Alba şi s-a depus un strat de zăpadă pe DN 67C Novanci-Rânca.
300 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă şi gheţuş marţi dimineaţa. Meteorologii au emis avertismente pentru 4 judeţe

Potrivit meteorologilor, în judeţul Arad, în localităţile Arad, Pecica, Sântana, Chişineu-Criş, Nădlac, Curtici, Vinga, Macea, Secusigiu, Zimandu Nou, Şimand, Semlac, Sintea Mare, Mişca, Livada, Felnac, Zărand, Iratoşu, Şofronea, Grăniceri, Socodor, Zădăreni, Peregu Mare, Olari, Pilu, Dorobanţi, Zerind şi în judeţul Bihor, în Oradea, Salonta, Săcueni, Valea lui Mihai, Sânmartin, Diosig, Batăr, Ciumeghiu, Nojorid, Şimian, Sălard, Curtuişeni, Biharia, Sântandrei, Sârbi, Avram Iancu, Sălacea, Borş, Tulca, Girişu de Criş, Roşiori, Tarcea, Cherechiu, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraş, Tămăşeu, Paleu, Gepiu, Mădăras se semnalează local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, care în funcţie şi de condiţiile locale, va favoriza formarea gheţuşului până la ora 11.00.

De asemenea, tot până la aceeaşi oră, vor persista fenomene similare în Cluj-Napoca, Gherla, Baciu, Apahida, Bonţida, Iclod, Feleacu, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Chinteni, Gârbău, Sânpaul, Dăbâca din judeţul Cluj.

Cotmeana şi Morăreşti din judeţul Argeş se vor afla, până la ora 10.00, sub avertizare de ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale formarea gheţuşului.

Marţi dimineaţa, conform Infotrafic, nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Erau semnalate depuneri de polei pe DN 7, în localitatea Şibot, judeţul Alba, nefiind înregistrate evenimente rutiere.

Se circulă în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Arad, Bihor şi Cluj.

Plouă mărunt şi se circulă în condiţiile unui carosabil umed în judeţele Constanţa şi Ilfov, dar şi Bucureşti.

S-a depus un strat de zăpadă de 1 cm pe DN 67C Novanci-Rânca, pe tronsonul kilometric 30-34 şi se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea se circulă în condiţiile unui carosabil parţial umed, cu vizibilitate bună şi fără evenimente rutiere în desfăşurare.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – vânt puternic, au fost oprite temporar manevrele în Bara Sulina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
galben,
ceaţă,
meteo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici