Ceaţă şi ninsoare în Bihor. Pe DN1 se circulă cu dificultate

Ceaţa şi ninsoarea scad, joi, vizibilitatea sub 50 de metri pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Piatra Craiului din judeţul Bihor.

145 afișări
Imaginea articolului Ceaţă şi ninsoare în Bihor. Pe DN1 se circulă cu dificultate

Ceaţă şi ninsoare în Bihor. Pe DN1 se circulă cu greutate

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, joi, că este semnalată ceaţă densă pe DN 1, în zona localităţii Piatra Craiului, din judeţul Bihor, iar vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.

În zonă sunt şi precipitaţii sub formă de ninsoare slabă.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Ei atrag atenţia şi pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici