Cod Roşu de averse şi grindină în judeţele Cluj şi Sălaj

Meteorologii au emis o avertizare de tipul cod roşu de grindină şi averse torenţiale valabilă joi, în mai multe localităţi din judeţele Cluj şi Sălaj.

123 afișări
Imaginea articolului Cod Roşu de averse şi grindină în judeţele Cluj şi Sălaj

Meteorologii spun că vor fi „grindină, averse torenţiale care vor acumula peste 40...50 l/mp şi frecvente descărcări electrice”.

Sunt vizate localităţile Poieni, Negreni, Sâncraiu, Săcuieu şi Ciucea din judeţul Cluj.

De asemenea, avertizarea meteorologică avertizează că vor fi averse în localităţile Sâg, Valcău de Jos, Almaşu, Horoatu Crasnei, Buciumi, Cizer, Fildu de Jos şi Agrij din judeţul Sălaj.

Avertizarea cod roşu este valabilă joi, până la ora 17.15.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
averse,
cod,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici