Prognoza meteo în Capitală de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională

Vremea se răceşte marţi şi va ajunge la 10 grade miercuri în Capitală, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

124 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo în Capitală de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională

Prognoza meteo în Capitală de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională

Astfel, de marţi dimineaţa până miercuri la ora 8.00, vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de -3...0 grade. Cerul va avea înnorări, iar pe parcursul zilei trecător va ploua slab.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 35-40 km/h.

Miercuri, de Ziua Naţională, vremea se va încălzi, iar temperatura maximă va fi de 9-10 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu intensificări de 35-45 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici