Iarna nu se dă dusă. A nins abundent în Covasna şi în Harghita

A nins abundent, în noaptea de duminică spre luni, în Centrul ţării, mai ales în judeţele Covasna şi Harghita, unde au intervenit zeci de utilaje de deszăpezire.

262 afișări
Imaginea articolului Iarna nu se dă dusă. A nins abundent în Covasna şi în Harghita

Iarna nu se dă dusă. A nins abundent în Covasna şi în Harghita

Chiar dacă în calendar suntem în a doua lună de primăvară, ninsorile nu au contenit.

În noaptea de duminică spre luni a fost ninsori însemnate în mai multe zone din judeţele Harghita şi Covasna.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, care are în administrare drumurile, a intervenit cu 40 de utilaje de deszăpezire care au răspândit aproximativ 250 de tone de materiale antiderapante pentru a oferi condiţii sigure şi confortabile de trafic.

Drumarii îi sfătuiesc pe şoferi să se informeze asupra condiţiilor de trafic înainte de a pleca la drum şi să evite circulaţia în zonele afectate de ninsori dacă au apucat să schimbe cauciucurile de iarnă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici