Informare METEO: Vremea în weekend. ANM anunţă că temperaturile vor ajunge până la minus 22 de grade

Este în vigoare o informare meteorologică de nopţi şi dimineţi geroase până duminică la ora 10.00 în cea mai mare parte a ţării. În nord-estul, centrul şi sudul ţării temperaturile vor coborî până la minus 22 de grade.

10943 afișări
Imaginea articolului Informare METEO: Vremea în weekend. ANM anunţă că temperaturile vor ajunge până la minus 22 de grade

Informare meteorologică

Informarea meteorologică a intrat în vigoare sâmbătă la ora 2.00 şi expiră duminică la ora 10.00.

ANM anunţă nopţi şi dimineţi geroase.

Astfel, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor de 8 şi 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor coborî frecvent sub minus 10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării sub minus 15 grade (până în jurul a minus 22 de grade în zonele depresionare).

Se poate forma şi gheţuş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici