METEO Prognoza pe 4 săptămâni. Temperaturile vor oscila, în nord şi la munte va ninge

  • Meteorologii anunţă că până în a doua parte a lunii februarie vremea va fi schimbătoare.
  • Va ninge în special în nordul ţării şi la munte, iar temperaturile maxime vor oscila, fiind anunţate reprize cu frig puternic.
1905 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoza pe 4 săptămâni. Temperaturile vor oscila, în nord şi la munte va ninge

METEO Prognoza pe 4 săptămâni. Temperaturile vor oscila, în nord şi la munte va ninge

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie:

  • În săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile intracarpatice, la munte şi în sud-estul extrem, dar şi mai ridicate în cele nord-estice şi sudice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile estice, sudice şi sud- vestice, dar şi local excedentar în extremitatea de nord a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
  • În săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în regiunile intracarpatice şi la munte valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
  • În săptămâna 07.02.2022 – 14.02.2022, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice şi în sud-estul extrem, iar în rest vor fi apropiate de mediile specifice acestui interval. Cu excepţia regiunilor nord-estice, regimul pluviometric va avea o tendinţă deficitară, mai ales în sud-vestul ţării.
  • În săptămâna 14.02.2022 – 21.02.2022, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval, vor avea o tendinţă deficitară în toate regiunile, precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici