Video Prognoza METEO: Cald şi frumos în weekend. De luni, vremea împarte ţara în două

  • În weekend va fi cald peste tot în ţară - maximele pornesc de la 10 grade şi se opresc la 19
  • Duminică încep să reapară ploile, dar maximele rămân acceptabile. De luni, vremea împarte ţara în două
  • În vest, centru şi nord se răceşte, cald în rest. În Bucureşti vor fi 17 grade în weekend şi mult soare
5700 afișări

În continuare ai parte de vreme caldă peste tot în ţară. Mâine, maximele pornesc de la 10 grade şi se opresc la 19. Acum, veştile mai puţin bune - în sud, est, centru şi la munte, o să plouă slab. Iar prin sud-est şi la munte nu scapi de vânt.

Duminică va fi tot vreme caldă, cu 19 grade la amiază, dar şi cu ploi prin vest, sud-vest şi la munte, iar spre seară şi în nord-vest. Aşteaptă-te şi la tunete şi fulgere. Vântul rămâne puternic la munte şi prin est.

În Bucureşti, ai parte de un weekend cu vreme caldă. Sâmbătă, soarele se vede printre nori, vântul se linişteşte şi ai parte de 16 grade la prânz. Duminică, tot vreme caldă, ceva mai mulţi nori şi 17 grade. Chiar dacă e weekend şi cald, încearcă să nu ieşi din casă fără un motiv serios.

Luni, vremea e un argument bun  contra plimbărilor, mai ales dacă stai în vestul, centrul sau nordul ţării. Revine frigul şi norii se înmulţesc. Ziua, începe să plouă în jumătatea nordică a ţării şi la munte, iar seara şi noaptea şi în restul zonelor. Mai rău, vântul începe să sufle din nou cu putere. Maximele pornesc de la 7 grade şi se opresc la 19 grade.

În Bucureşti, începi săptămână cu 18 grade, dar şansele să plouă se măresc. Decât să cari umbrela peste tot după tine, mai bine stai în casă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici