Video Prognoza meteo. Vreme ca de vară: cald, soare şi averse după-amiaza

  • Vremea continuă să se încălzească, dar devine instabilă
  • Maximele ajung până la 27 de grade, dar vin aversele de vară
  • Ploi scurte de vară, cu tunete, fulgere, vânt şi grindină
528 afișări

Prognoza pentru ţară

La noapte ai parte de nori în regiunile vestice, unde o să şi plouă slab. Dar dacă stai în nord, est, sudul Transilvaniei sau Maramureş dimineaţă te trezeşti cu brumă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din Transilvania şi 11   

Mâine temperaturile continuă să crească, aşa că în funcţie de zona unde eşti o să ai parte de maxime care pornesc de la 15 grade şi se opresc la 25 de grade. Norii se înmulţesc doar după-amiaza şi noaptea prin Crişana, Maramureş şi pe la munte, unde trebuie să te aştepţi la averse cu vânt puternic, tunete şi fulgere. Vântul o să sufle cu putere, prin sud-est, şi când nu o să plouă.


Miercuri o să fie şi mai cald, dar nu scapi de averse. Ploile de vară vin după-amiaza în toată ţara şi vijeliile apar în peisaj. Mai ales în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei, în zonele montane şi submontane, prin Oltenia şi în jumătatea de vest a Munteniei, vântul o să sufle cu putere în timpul ploilor, care vor fi mai însemnate cantitativ şi o ai parte şi de grindină. Maximele urcă de la 18 grade, până la 27 de grade. Mai răcoare o să fie doar pe litoral: între 13 şi 16 grade.

Joi ai parte tot de vreme caldă, dar cu ploi de vară în a doua jumătate a zilei. Nu scapi de vânt, tunete, fulgere şi grindină. Vor fi între 16 şi 26 de grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte liniştită, cu 4 grade în cartierele limitrofe şi 8 grade în centru.

Mâine o să fie plăcut afară. Ai parte de puţini nori, vânt liniştit şi cam 25 de grade.

Miercuri te bucuri în continuare de soare şi 24...25 de grade, dar seara şi noaptea norii se înmulţesc, astfel că vin aversele cu tunete, fulgere şi vânt.

Joi o să fie o zi tipică de vară. Cald şi soare peste zi, în jur de 25 de grade, dar după-amiaza norii strâng rândurile şi vin ploile de vară: averse cu tunete, fulgere  şi vânt puternic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici