Video Prognoza meteo. Vreme frumoasă în weekend, dar cu vânt

  • Vântul continuă să sufle cu multă putere chiar şi în weekend
  • Vremea se încălzeşte în toată ţara, sâmbătă maxime de 19 grade
  • Duminică mai muţi nori în jumătatea estică şi 20 de grade
363 afișări

Prognoza pentru ţară 

Vântul continuă să sufle cu putere la noapte pe la munte, dar se mai linişteşte în restul ţării. Minimele pornesc de la -3 grade şi se orpesc la 5.

Nici mâine nu scapi de vânt, astfel că dacă eşti afară nu prea o să simţi încălzirea vremii. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în estul şi sud-estul ţării, cu viteze la rafală de 50...60 km/h în estul şi nord-estul Munteniei şi pe litoral, dar şi la munte şi în sudul Banatului, unde rafalele vor fi de 60...80 km/h. În restul regiunilor, intensificări ale vântului se vor semnala trecător şi pe arii mai restrânse, cu viteze în general de 40...45 km/h.  Norii se mai răresc, astfel că la prânz vor fi între 9 şi 19 grade.

Weekendul vine cu vreme caldă, dar nu e indicat să ieşi să te plimbi prin oraş. Soarele străluceşte în voie şi maximele sunt cuprinse sâmbătă între 10 şi 18 grade. Vântul o să mai aibă unele răbufniri prin sud-est şi la munte. Mai ales noaptea în sudul şi în sud-estul ţării, pe spaţii mici va ploua slab

Duminică vreme şi mai caldă, cu cel mult 20 de grade la amiază. Deşi îţi e greu, încearcă să rămâi în casă. Poate ploile slabe te fac să amâni plimbările. La munte o să fie lapoviţă, iar vântul rămâne mai puternic prin est şi sud-est.

Prognoza pentru Bucureşti

În Bucureşti ai parte de încă o noapte cu vânt şi în jur de 5 grade.

Mâine vremea se încălzeşte uşor, cam 17 grade, dar vântul nu slăbeşte prea mult în intensitate. 

În weekend ai parte de vreme bună. 16...17 grade atât sâmbătă cât şi duminică, ceva vânt, dar nu la fel de puternic ca în zilele trecute, şi din ce în ce mai mult soare. Încearcă totuşi să te bucuri de vremea bună doar de pe balcon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici