Vremea în Bucureşti. Prognoză METEO specială: Ploi, vânt şi temperaturi ridicate

  • Temperaturile sunt neobişnuit de ridicate pentru începutul lunii ianuarie.
  • Luni, în Bucureşti va ploua slab, iar vântul va sufla în rafale.
475 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Prognoză METEO specială: Ploi, vânt şi temperaturi ridicate

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în Capitală.

Cerul va fi noros şi temporar va ploua slab în a doua parte a zilei şi în seara zilei de luni şi moderat cantitativ (în jur de 10 l/mp) în cursul nopţii de luni spre marţi.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări (rafale în general de 40 - 45 km/h).

Temperatura maximă va fi de 13 - 14 grade, iar cea minimă de 7 - 8 grade.

CITEŞTE AICI: Vremea în România. Cod portocaliu de viscol şi ninsori abundente, în anumite zone ale ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici