72 de liberali au fost validaţi în Biroul Politic Naţional pentru a ocupa funcţii publice. Florica Cherecheş, preşedinte ANDPDCA

Un număr de 72 de liberali au fost validaţi în Biroul Politic Naţional al PNL pentru a ocupa funcţii publice, unul dintre cele mai cunoscute nume fiind cel al deputatului Florica Cherecheş, care va fi preşedintele ANDPDCA.

1164 afișări
Imaginea articolului 72 de liberali au fost validaţi în Biroul Politic Naţional pentru a ocupa funcţii publice. Florica Cherecheş, preşedinte ANDPDCA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, după şedinţa BPN că a supus validării 72 de candidaţi pentru poziţiile importante în statul român.

„Sunt oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii, în activitatea Executivului. Am susţinut reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus. De asemenea, am susţinut reprezentanţi noi, dar figuri cunoscute, precum Lucian Heiuş – care a fost deputat şi va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor, Florica Cherecheş, deputat al PNL, care va gira funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii. De asemenea, în ceea ce priveşte reprezentanţi ai PNL care şi-au desfăşurat activitatea aş menţiona pe Ioan Scrioşteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, pe Aurel Simion- secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi, de asemenea, Gheorghe Ştefan tot de la Ministerul Agriculturii”, a spus Orban.

Acesta a precizat că în unele situaţii a mers pe continuitate, iar în alte situaţii a ales oameni noi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici