A murit mama lui Mircea Geoană

Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, a anunţat, sâmbătă, că mama sa, Elena Iuliana Geoană, a murit.

732 afișări
Imaginea articolului A murit mama lui Mircea Geoană

A murit mama lui Mircea Geoană

„Astăzi (sâmbătă – n.r.) ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând şi iubitor, o soţie, mamă, bunică şi o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata şi cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

Acesta îi îndeamnă pe cei care au cunoscut-o şi care vor să rostească o rugăciune în amintirea ei.

Mircea Geoană este secretarul general adjunct al NATO din 17 octombrie 2019.

 

Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând şi iubitor, o soţie, mamă,...

Publicată de Mircea Geoana pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
geoană,
mort,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici