Acuzaţii grave din partea USR Bucureşti: Firea a dat două milioane euro instituţiilor pentru a îi face campanie

USR Bucureşti o acuză pe Gabriela Firea că îşi face campanie pentru alegerile locale din bani publici, prin încheierea de acorduri cadru cu mai multe instituţii, în valoare de dăuă milioane euro pentru campanii de promovare prin care să îi convingă pe bucureşteni de realizările din mandatul său.

1783 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave din partea USR Bucureşti: Firea a dat două milioane euro instituţiilor pentru a îi face campanie

Acuzaţii grave din partea USR Bucureşti: Firea că a dat două milioane euro instituţiilor pentru a îi face campanie

„Primarul -faliment- dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Două instituţii din subordinea municipalităţii au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare menite să-i convingă pe bucureşteni de realizările -măreţe- din mandatul Gabrielei Firea. Administraţia Spitalelor şi Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic au semnat un acord cadru în valoare de 4,8 şi, respectiv, 3,2 milioane de lei fără TVA”, se arată într-o postare a USR Bucureşti.

Organizaţia precizează că nu este exclus ca acest model să fie urmat şi de alte instituţii sau companii ale municipalităţii.

„Între timp, Primăria a tăiat bani de la investiţiile la reţeaua de termoficare, a depăşit termenele promise pentru finalizarea marilor proiecte de infrastructură, a făcut praf managementul traficului şi a tocat sume exorbitante pe companii, statui şi festivaluri”, a adăugat filiala USR Bucureşti.

Taguri:
usr,
firea,
campanie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici