Adrian Năstase: Şi eu am băut cu Traian Băsescu nenumărate sticle de whisky

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, într-un interviu pentru ziarul Ring, că pe vremea când era vecin cu preşedintele Traian Băsescu, a băut "nenumărate sticle de whisky" cu acesta.

835 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase: Şi eu am băut cu Traian Băsescu nenumărate sticle de whisky

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştie detalii despre consumul de alcool al preşedintelui, Adrian Năstase a declarat că el însuşi obişnuia să bea cu acesta.

"Pot să vă spun că şi eu am băut cu Traian Băsescu nenumărate sticle de whisky pe vremea când eram vecini. Nu ştiu dacă mai bea, dacă nu mai bea, cât bea, sunt problemele lui. Acum, esenţial este dacă un anumit regim de viaţă afectează deciziile pe care le ia sau poate să-i afecteze sănătatea, înţeleg că nu… Deci este un subiect pe care nu-l comentez", a declart fostul prim-ministru pentru ziarul Ring.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici