VIDEO  Adrian Sârbu: Românii nu vor să fie preşedinţi pentru că în politică s-au înscăunat incompetenţa şi impostura, omul nepotrivit la locul potrivit

  • Preşedintele este singurul care deţine puterea absolută în stat şi trebuie să ocupe această funcţie din vocaţie şi pentru că e nevoie de el
  • Preşedintele unei ţări trebuie să fie servitorul poporului, iar poporul trebuie să-l respecte şi nu să-l sacrifice când e la ananghie
  • Vrem să schimbăm România împreună cu tine, să lansăm proiecte şi să aplicăm hotărârile tale. Una este votul electronic pentru că votul tău este o parte a puterii, afirmă Adrian Sârbu.
327 afișări

Adrian Sârbu: Ce calităţi crezi tu că trebuie să aibă un preşedinte, Nemo?
Nemo: Să fie îndrăgostit în primul rând de România.

Hofi: De exemplu, să fie omul care arbitrează între puterile din stat.

Adrian Sârbu: După părerea voastră, care ar fi responsabilitatea reală a preşedintelui, singurul om de putere absolută în statul român? Nu asta să vegheze şi să ocroteze...

Hofi: Să conducă o ţară, să avanseze ţara aia, să vadă că a luat-o din punctul P2 şi o duce în punctul P3.

Nemo: Este şeful CSAT. Ar trebui să-mi promită şi să-mi garanteze, nu doar să-mi promită, să-mi arate că poate să mă apere.

Hofi: Hagi, ca fotbalist. Elon Musk. El nu se gândeşte că merg la muncă, el se distrează, el se face fotbalist.

Adrian Sârbu: Foarte frumos. Deci pentru Elon Musk sau Hagi profesia este o vocaţie, cum am spus noi. M-am întrebat, aşa cum spui tu, de ce românii nu vor să fie preşedinţi. Şi eu cred că preşedintele României, în momentul în care vrea să fie ales, şi decide: „domne, eu vreau să fiu ales preşedinte al României pentru că eu cred că este nevoie de mine”. Primul lucru, condiţia, este nevoie de mine. Doi. „E nevoie de mine pentru că eu sunt un om puternic şi am arătat-o. Sunt un om slab în acelaşi timp. De ce? Vă iubesc pe voi”, cum a cerut dl. Nemo, să vă iubesc. „Voi meritaţi să vă iubesc, fraţi români? Nu”.

Şi mai ştiu ceva. Că în acest moment al vieţii mele şi al istoriei poporului meu ei au nevoie de mine şi eu sunt pregătit să fac două lucruri. Să fiu servitorul vostru. Şi în această calitate încerc să fac totul ca să mă respectaţi ca servitor. Pentru că s-ar putea să ajung în situaţia in care să fiu pregătit să mă sacrific. De ce? Voi, românii, alegeţi oamenii deosebiţi dintre voi numai când sunteţi la ananghie şi când aveţi sentimentul că nu vă mai ajută Dzeu şi îl sacrificaţi ca să vă salveze pe voi.  Te bagi, Nemo?

Nemo: Dacă schimbaţi tituatura.

Adrian Sârbu: Hofi, te bagi?

Hofi: Nu.

Adrian Sârbu: Nu vrei să fii preşedinte?

Hofi: Nu

Adrian Sârbu: De ce?

Hofi: Nu am motivul pentru care să vreau. Fiecare trebuie potrivit la locul lui.

Adrian Sârbu: Omul potrivit la locul potrivit este un oximoron când îl aplicăm la politicienii români, da?

Hofi: Omul potrivit. Punct.

Adrian Sârbu: Politicienii român sunt omul incompetent, impostor şi nepotrivit la locul potrivit. Preşedintele azi, nu l-am auzit, trebuie să spună atâta: „români, pot şi putem”.

Noi vrem să schimbăm România împreună cu tine. Deoarece credem că putem, împreună cu tine, să aplicăm una câte una, să lansăm proiecte şi să aplicăm aceste hotărâri ale tale. Una este votul electronic. În curând, sper în câteva zile, o să-ţi transmitem o invitaţie să te autopropui ca parte a proiectului.

Vrem să fii parte a acestui proiect şi a altor proiecte care se vor naşte în urma discuţiilor de aici şi pe care să le punem la masa noastră. Nu am de gând să le punem pe nicio masă, nici a Guvernului, nici a Preşedinţiei că suntem sătui de România Educată şi PNRR-uri şi tot felul de alte inepţii, pe care dacă le citeşti, nu mai vorbim de programele partidului, nu că adormi, adormi cu dureri de cap.

Votul tău este o parte a puterii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici