AEP a lansat campania de informare pentru euroalegeri "Ambasador de România Europeană"

Ambasadorii Belgiei, Germaniei, Austriei, Cehiei, Slovaciei şi Olandei în România participă, prin testimoniale video, la o campanie de informare lansată, joi, de AEP, îndemnându-i pe toţi cetăţenii europeni să voteze pentru alegerea membrilor Parlamentului European.

146 afișări
Imaginea articolului AEP a lansat campania de informare pentru euroalegeri "Ambasador de România Europeană"

AEP a lansat campania de informare pentru euroalegeri "Ambasador de România Europeană" (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care a participat şi el la lansarea proiectului de informare realizat de AEP, a spus, în discursul său, că va distribui pe pagina de Facebook clipul de informare, cu testimonialele video ale ambasadorilor.

"Felicitări pentru demers. Va fi pe Facebook, evident, şi îi voi ruga şi pe elevi, să vedem ce o să iasă, să pună pe Facebook acest clip foarte frumos", a dat asigurări ministrul Pricopie.

Campania de informare "Ambasador de România Europeană" are scopul de a informa cetăţenii despre felul în care funcţionează Parlamentul European, despre importanţa acestuia pentru Uniunea Europeană, dar şi despre dreptul şi responsabilitatea pe care le are fiecare român de a alege de cine este reprezentat.

La eveniment au fost prezenţi ambasadorii Belgiei, Germaniei, Austriei, Cehiei, Slovaciei, care au primit diplome din partea preşedintelui AEP, Ana Maria Pătru, şi care şi-au declarat satisfacţia că au participat la acest proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici