ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a Elenei Uioreanu, candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Cluj

Elena Uioreanu, candidatul USL în Colegiul 9 Camera Deputaţilor, a luat un împrumut de peste 100.000 de lei, în acest an, de la soţul său, Horea Uioreanu, care este şeful Consiliului Judeţean Cluj.

210 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a Elenei Uioreanu, candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Cluj

ALEGERI PARLAMENTARE: Declaraţia de avere a Elenei Uioreanu, candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit declaraţiei de avere din 10 octombrie 2012, Elena Uioreanu deţine, împreună cu soţul ei, Horea Uioreanu, şeful Consiliului Judeţean Cluj, o casă de locuit, cu o suprafaţă de 51,35 de metri pătraţi, având certificate şi obligaţiuni bancare de aproape 55.000 de lei.

Aceasta a obţinut un venit de 38.700 de lei în calitate de coordonator al unui centru din Cluj-Napoca şi 22.176 de lei ca şi expert POSDRU.
Din declaraţia de avere rezultă că Elena Uioreanu a luat, în anul 2012, un împrumut în sumă de 109.800 de lei de la soţul său, dar a şi creditat o societate comercială, unde este acţionar unic, cu suma de 145.293 de lei. Împrumutul luat de Elena Uiureanu de la soţul său este scandent în anul 2020.

Elena Uioreanu candidează din partea PNL pe lista USL în Colegiul nr. 9, zona de munte a judeţului Cluj, pentru Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici