Vicepremierul Raluca Turcan: ”Am votat pentru o Românie în care legea-i lege pentru toţi”

Vicepremierul Raluca Turcan a votat în sediul Colegiului Naţional „Octavian Goga” din Sibiu „pentru o Românie în care legea-i lege pentru toţi”. Turcan a mers la urne alături de noul ministru al Sănătăţii, Victor Costache.

668 afișări

La ieşirea de la urne, Raluca Turcan a spus că a votat pentru o Românie „în care legea-i lege pentru toţi, pentru o Românie în care instituţiile să ajungă să funcţioneze pentru cei mulţi şi nu pentru clientela politică, pentru o Românie în care instituţiile au eficienţă în materie de sănătate, educaţie, ordine publică, siguranţă, pentru o Românie în care părinţii şi bunicii îşi cresc copiii fără să se teamă că infractorii sunt puşi în libertate, pentru o Românie în care dacă te duci la şcoală înveţi carte şi dacă vrei să te angajezi te angajezi pe bază de meritocraţie şi nu pe pile”.

Turcan a mers la urne alături de noul ministru al Sănătăţii, Victor Costache. Acesta urmează să voteze mai târziu la o secţie organizată la grădiniţa din Cisnădioara.

La nivel naţional, 258.849 de alegători au votat în prima oră de la deschiderea urnelor, înregistrându-se o prezenţă de 1,42 %, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici