Alertă în Parlamentul European, din cauza unor sticle cu apă presupus contaminată

Membrii Parlamentului European de la Strasbourg au fost avertizaţi joi să nu bea apă din sticlele distribuite în interiorul sălii parlamentului, după ce mai multe persoane s-au simţit rău din cauza unei presupuse contaminări, potrivit Politico.

105 afișări
Imaginea articolului Alertă în Parlamentul European, din cauza unor sticle cu apă presupus contaminată

Alertă în Parlamentul European, din cauza unor sticle cu apă presupus contaminată

„Sunteţi rugaţi să nu beţi din nicio sticlă de apă din incinta Parlamentului European din Strasbourg”, se arată într-un mesaj text trimis de urgenţă angajaţilor şi politicienilor instituţiei.

În SMS a fost trimis şi un număr de urgenţă „în caz de expunere”: Mesajul preciza că sticlele au fost distribuite şi în biroul preşedintelui Roberta Metsola.

Serviciul de presă al Parlamentului European a precizat că autorităţile franceze au fost informate.

„Verificările corespunzătoare sunt în curs de desfăşurare”, a scris serviciul de presă.

„Mesajul de alertă a fost trimis ca parte a grijii instituţiei”, au adăugat aceştia.

Un oficial al UE a declarat că mai multe persoane s-au îmbolnăvit, dar şi-au revenit repede după ce au băut apă îmbuteliată, posibil dintr-o sticlă care ar fi fost spălată precar.

„Clădirea de la Strasbourg are de mult timp o problemă cu siguranţa apei potabile, dar de la apa de reţea, de la robinete”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici