Alfred Simonis, critic la adresa campaniei de informare pentru vaccinare lansate de Guvern. „Cîţu nu e Alain Delon.”

  • Campania de informare lansată de Guvern pentru stimularea vaccinării anti-Covid este un demers rupt de realitate, declară liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.
  • El îl ironizează pe premierul Florin Cîţu, care apare şi el într-un spot: „Nu este Alain Delon”.
241 afișări
Imaginea articolului Alfred Simonis, critic la adresa campaniei de informare pentru vaccinare lansate de Guvern. „Cîţu nu e Alain Delon.”

Alfred Simonis, critic la adresa campaniei de informare pentru vaccinare, lansate de Guvern. „Cîţu nu e Alain Delon.”

„În calitate de om politic, dar şi de cetăţean, orice demers în susţinerea vaccinării şi pentru a convinge populaţia să se vaccineze este unul binevenit. Asta ca principiu. Dacă vorbim de calitatea acestor spoturi sau dacă eu cred că finalitatea lor va duce la ceva bun, nu cred asta. Mi se pare o calitate scăzută, un demers rupt de realitate, pentru că cei care au dorit s-au vaccinat până acum şi de-abia acum începe greul, mai ales în mediul rural, care a fost abandonat complet de Guvern”, spune la RFI Alfred Simonis.

Liderul deputaţilor PSD îl ironizează pe premierul Florin Cîţu, care apare şi el într-un clip de promovare a vaccinării anti-Covid.

„Eu nu cred că clipuri cu premierul României, care, să mă ierte Dumnezeu, dar nu este Alain Delon, clipuri în care apare dânsul şi ne explică, nu ştiu, cât de bine şi cât de important e să bei cafea cu prietenii şi e important să-ţi vezi familia în siguranţă, să mergi la şcoală în siguranţă, să mergi la un concert în siguranţă, toate lucrurile acestea sunt foarte importante, însă nu mă convinge pe mine premierul dacă spune că e important să fie aşa”, conchide Simonis.

Guvernul a lansat o campanie de informare, prin care îşi propune să încurajeze populaţia să se vaccineze anti-Covid. E vorba de spoturi ce vor apărea la tv şi pe reţelele de socializare, clipuri în care persoane din diferite categorii sociale şi de vârstă spun ce înseamnă pentru ele vaccinul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici