Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare

  • Conferinţa a fost organizată online, din cauza epidemiei.
  • Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare. Listele sunt deschise de Ştefan Pălărie, la Senat, şi de Claudiu Năsui, la Camera Deputaţilor.
461 afișări
Imaginea articolului Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare

Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare

Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare. Listele sunt deschise de Ştefan Pălărie, la Senat, şi de Claudiu Năsui, la Camera Deputaţilor. Conferinţa a fost organizată online, din cauza epidemiei. 

Alianţa USR PLUS Bucureşti şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare în cadrul unei conferinţe care s-a desfăşurat online.

„Astăzi au avut loc alegeri în filiala Bucureşti a Alianţei USR PLUS şi au fost votaţi candidaţii la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Tot procesul a fost transparent şi democratic, candidaţii au fost aleşi de delegaţi din ambele partide. Pe cele două liste, pentru Senat şi Camera Deputaţilor, se regăsesc parlamentari care au avut rezultate în ultimii patru ani, dar şi oameni noi cu experienţă în mediul privat şi în societatea civilă, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante pentru români”, scrie în comunicatul USR PLUS.

Lista candidaţilor la Senat este deschisă de Ştefan Pălărie, urmat de Silvia Dinică, Simona Spătaru, Cristian Ghica, Anca Dragu, Florina Presadă, Vlad Alexandrescu, Adina Săniuţă, Cezar Cobianu, Cosmin Niţu.

La Camera Deputaţilor deschide lista Claudiu Năsui, urmat de Cristina Prună, Oana Ţoiu, Cristian Seidler, Diana Buzoianu, Mihai Badea, Cătălin Teniţă, Tudor Pop, Diana Stoica, Alin Apostol, Denisa Neagu, Oana Marciana Ozmen, Alexandru Dimitriu şi Octavian Berceanu.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici