Ambasada Austriei: Materialele publicate de presă nu reprezintă poziţia oficială a Austriei

Ambasada Austriei a informat, într-un comunicat difuzat miercuri, că materialele publicate în presă au fost întocmite de funcţionari, "reflectă discuţiile din mass-media şi societatea românească referitoare la combaterea corupţiei şi nu reprezintă în nici un caz poziţia oficială".

73 afișări
Imaginea articolului Ambasada Austriei: Materialele publicate de presă nu reprezintă poziţia oficială a Austriei

Ambasada Austriei: Materialele publicate de presă nu reprezintă poziţia oficială a Austriei

Ambasada Austriei la Bucureşti "informează cu privire la citatele din materialele apărute în media în contextul întâlnirii celor doi miniştri de externe că aceste materiale au fost întocmite la nivel de funcţionari, reflectă discuţiile din mass-media şi societatea românească referitoare la combaterea corupţiei şi nu reprezintă în nici un caz poziţia oficiala austriacă".

"Tema referitoare la combaterea corupţiei nu a fost abordată sub nici o formă în timpul întâlnirii dintre cei doi miniştri", conchide ambasada Austriei.

Preşedintele Băsescu a exercitat presiuni foarte mari pentru reforma justiţiei şi a chemat la el toţi responsabilii în domeniu cerându-le, printre altele, "capul lui Năstase", potrivit unui document pregătitor al vizitei ministrului austriac de Externe la Bucureşti, obţinut de MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici