Ambasadorul României în Franţa, rechemat în ţară

Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al României în Franţa, Luca Niculescu, a fost rechemat în ţară, potrivit unui decret semnat luni de Klaus Iohannis. Niculescu a fost numit în această funcţie la începutul anului 2016.

2459 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul României în Franţa, rechemat în ţară

Ambasadorul României în Franţa, rechemat în ţară

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind rechemarea lui Luca Niculescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Franceză, în Principatul Andorra şi în Principatul Monaco, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Luca Niculescu a devenit la începutul anului 2016 ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Franţa, Principatul Monaco şi Principatul Andorra.

În februarie 2019, a fost ales Preşedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franţa (GAFF).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici