Ana Birchall va candida într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vaslui

Şefa Departamentului de Educaţie din PSD, Ana Birchall, a declarat, duminică, la Constanţa, că va candida într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vaslui, deşi a avut o propunere să candideze şi într-un colegiu din Bucureşti.

176 afișări
Imaginea articolului Ana Birchall va candida într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vaslui

Ana Birchall va candida într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor în judeţul Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Birchall a spus că a decis, împreună cu conducerea PSD Vaslui, să candideze într-un colegiu pentru Camera Deputaţilor din judeţul Vaslui, deşi a avut o propunere şi din partea PSD Bucureşti să candideze în Capitală.

Ea a precizat că va candida în colegiul care include zona Murgeni, în care a fost în timpul campaniei locale.

„Zona Murgeni îmi este cunoscută. Oamenii din acea zonă au nevoie de mult ajutor, mai mult decât ar avea, de exemplu, cei dintr-un colegiu din Bucureşti. Încă din timpul campaniei locale m-am gândit la câteva proiecte pe care să le promovez, legate de burse sociale, ajutoare pentru mame şi în special atragerea de fonduri europene în această zonă, recunoscută ca fiind cea mai săracă din Europa”, a declarat Birchall.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici