Anastase: Sesizarea liberalilor la adresa mea este un joc politic

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că sesizarea liberalilor pentru suspendarea sa pentru 30 de zile este "un joc politic".

43 afișări
Imaginea articolului Anastase: Sesizarea liberalilor la adresa mea este un joc politic

Anastase: Sesizarea liberalilor la adresa mea este un joc politic (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Anastase a afirmat că nu a încălcat Regulamentul Camerei.

"Este dreptul dumnealor să depună acest lucru la Biroul Permanent , Comisia juridică va fi cea care va analiza. În ceea ce mă priveşte, am convingerea că nu am încălcat Regulamentul", a spus Anastase.

Roberta Anastase a apreciat că şi liderii grupurilor parlamentare ştiu că ea nu a încălcat prevederile Regulamentului Camerei.

"Şi liderii de grup ştiu acest lucru, dar fac, în momentul acesta un joc politic, care este explicat de perioada de campanie electorală. Şi, până la urmă, ai nevoie ca funcţia de preşedinte al Camerei să nu te incomodeze de nicio culoare, tocmai pentru a-ţi conserva privilegiile", a spus Anastase.

Liderul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase nu a respectat decizia conducerii Camerei privind desfăşurarea şedinţei din plen pe tema raportului comisiei de anchetă în cazul Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici