Anca Cătănescu, numită în funcţia de consilier de stat la Preşedinţie de către Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decizia prin care Carmen Anca Cătănescu este numită în funcţia de consilier de stat la Departamentul Constituţional-Legislativ al Administraţiei prezidenţiale, informează Preşedinţia.

742 afișări
Imaginea articolului Anca Cătănescu, numită în funcţia de consilier de stat la Preşedinţie de către Traian Băsescu

Traian Băsescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În vârstă de 34 de ani, Anca Cătănescu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice a Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" şi cursuri ale Institutului Diplomatic Român.

Conform CV-ului publicat pe site-ul Administraţiei prezidenţiale, în perioada 2003-2007, ea a fost inspector de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, iar până în 2008 a fost consilier juridic la Primăria Chişineu-Criş. În 2008-2009, a fost consilier juridic la Direcţia contencios a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului Bucureşti.

Din aprilie 2009 până în noiembrie 2010, Cătănescu a lucrat ca expert parlamentar la Senat.

În perioada noiembrie 2010 - martie 2011, ea a fost consilier al şefului Departamentului de ordine şi siguranţă publică din cadrul MAI, iar până în martie 2012 consilier al ministrului Administraţiei şi Internelor.

Revine apoi pe un post de expert parlamentar la Senat, iar din iunie 2012 şi până în această lună a fost consilier parlamentar la Direcţia Generală Legislativă a Senatului.

Departamentul Constituţional-Legislativ al Administraţiei prezidenţiale este condus de către consilierul prezidenţial Claudiu Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici