Andreea Paul: Atât timp cât Jobbik nu e înregistrat în România, acţiunile sale în ţară sunt ilegale

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, miercuri, că, în opinia sa, acţiunile Jobbik în România sunt "ilegale" şi că Guvernul şi instituţiile responsabile ar fi trebuit "să se sesizeze în secunda imediat următoare declanşării acestor acţiuni extremiste pe teritoriul României".

374 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul: Atât timp cât Jobbik nu e înregistrat în România, acţiunile sale în ţară sunt ilegale

Andreea Paul (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Atât timp cât acest partid Jobbik nu este înregistrat în România, extremist sau neextremist, acţiunile lui pe teritoriul României sunt ilegale. Mai mult decât atât, în Legea partidelor politice la articolul 3 se specifică clar că sunt interzise în România partidele politice care încalcă articolele 30 şi 40 din Constituţie, din legea fundamentală", a precizat Andreea Paul, într-o conferinţă de presă.

În context, Paul a acuzat Guvernul Ponta că este "iresponsabil" şi "preocupat de goana după voturi cumpărate ieftin".

"Pe scurt, acţiunile Jobbik în România sunt ilegale. Guvernul şi instituţiile responsabile trebuiau să se sesizeze în secunda imediat următoare declanşării acestor acţiuni extremiste pe teritoriul României. Guvernul Ponta III se dovedeşte a fi la fel de iresponsabil ca şi Guvernul Ponta I şi Ponta II, sunt interesaţi de un singur lucru: goana după voturi cumpărate ieftin tot cu banii românilor obţinuţi prin taxe şi impozite noi plătite de români", a adăugat Paul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici