Anghel Iordănescu a uitat să îşi recupereze cartea de identitate, după ce a votat

Candidatul PSD-PC pentru un mandat de senator în Ilfov, Anghel Iordănescu, a votat, duminică, la o secţie din Pipera-Voluntari, el uitând la final să-şi recupereze cartea de identitate şi să semneze pe listele reprezentanţilor circumscripţiei electorale.

15 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu a uitat să îşi recupereze cartea de identitate, după ce a votat

Anghel Iordănescu a uitat să îşi recupereze cartea de identitate, după ce a votat (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte optimist. Sunt convins că astăzi românii îşi vor vota viitorul, destinul, iar eu personal voi vota pentru un stat puternic, pentru educaţie, pentru sănătate, protecţie socială şi pentru siguranţă", a declarat Anghel Iordănescu, candidat penbtru un mandat de senator în judeţul Ilfov.

El a mai spus că speră că românii vor vota duminică.

Anghel Iordănescu a venit să voteze la ora 9.00, fiind însoţit de preşedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, şi de primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele.

După ce a introdus buletinele de vot în urne, Iordănescu i-a salutat pe membrii secţiei de votare, grăbindu-se să părăsească sala, moment în care persoana care i-a procesat datele l-a atenţionat că şi-a uitat cartea de identitate şi că nu semnase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici