ANI a clasat cazurile foştilor miniştri Dan Nica şi Ecaterina Andronescu - surse

Inspectorii de integritate au încetat verificările în cazurile foştilor miniştri social-democraţi la Educaţie şi Interne, Ecaterina Andronescu şi Dan Nica, cazurile celor doi fiind clasate în urmă cu câteva zile.

42 afișări
Imaginea articolului ANI a clasat cazurile foştilor miniştri Dan Nica şi Ecaterina Andronescu - surse

Fostul ministru Dan Nica (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Surse din Agenţia Naţională de Integritate (ANI) au declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că verificările celor doi foşti miniştri au fost stopate şi cazurile închise, nefiind constatate încălcări ale legii.

Aceleaşi surse au declarat că Dan Nica a fost verificat din punct de vedere al averii, iar Ecaterina Andronescu din punct de vedere al unor posibile incompatibilităţi.

În cazul Ecaterinei Andronescu, investigaţia a pornit în urma unor reclamaţii privind posibila incompatibilitate a fostului titular al portofoliului Educaţiei.

Sursele citate nu au putut preciza de la ce a pornit ancheta în cazul Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici