Antonescu: Delegaţia Permanentă a PNL decide în cazul remanierilor, la finalul săptămânii. Restul, fantezii de presă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că în cazul eventualelor remanieri se va putea decide cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL de la finalul săptămânii viitoare, ţinând să dezmintă "fanteziile de presă" în privinţa numelor miniştrilor care vor fi schimbaţi.

446 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Delegaţia Permanentă a PNL decide în cazul remanierilor, la finalul săptămânii. Restul, fantezii de presă

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Urmăresc deja şi eu cu mare interes epopea remanierilor din PNL, apar nume noi, imaginaţia nu mai are limite. Nu doresc să le descurajez, sunt şi eu un consumator de presă atât cât îmi permite timpul. Trebuie să vă spun că niciuna dintre variantele pe care le-aţi vehiculat dumneavoastră nu este reală, că ce, cât, cum şi cu cine se va decide vreo schimbare şi dacă, asta nu o va face decât Delegaţia Permanentă, Biroul Politic Naţional spre sfârşitul acestei săptămâni, probabil vineri. În rest, toate aceste nume care sunt vehiculate, fie ca ţinte ale remanierii, fie ca succesori posibili, sunt exerciţii de presă, fantezii de presă, pe care eu cu tot respectul şi cu toată seriozitatea le încurajez, dar pe care îmi fac datoria să le dezmint, fiindcă nu sunt reale", a declarat Antonescu.

El a ţinut să sublinieze că în ceea ce priveşte evaluarea miniştrilor Radu Stroe a fost al doilea ministru al PNL care şi-a prezentat demisia în urma "unei comunicări nefericite", lucru care în opinia liderului PNL ar trebui apreciat de opinia publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici