Antonescu despre huiduielile de la Iaşi: O reacţie a unor oameni "batjocoriţi şi trataţi ca paraziţi"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la Iaşi, după manifestările organizate în Piaţa Unirii, unde preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de mulţime, că nimeni nu a adus oameni acolo pentru a protesta şi că a fost o reacţie normală a unor cetăţeni "batjocoriţi şi trataţi drept paraziţi"

19 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre huiduielile de la Iaşi: O reacţie a unor oameni "batjocoriţi şi trataţi ca paraziţi"

Antonescu despre huiduielile de la Iaşi: O reacţie a unor oameni "batjocoriţi şi trataţi ca paraziţi" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a declarat că la această manifestare nu a fost adusă nicio persoană cu autobuze, aşa cum susţinea preşedintele CJ Constantin Simirad, catalogând discursul acestuia drept unul inacceptabil.

"Nu mi s-a părut normal discursul lui Simirad. E unul inacceptabil. Oamenii nu au fost aduşi de nimeni în piaţă", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus că este firesc ca oamenii să-şi strige nemulţumirile, pentru că sunt "disperaţi, batjocoriţi şi sunt trataţi drept paraziţi".

"A fost diferit în acest an faţă de alte ocazii. Nişte oameni şi-au strigat nemulţumirile. E firesc să se întâmple asta. Oamenii au dreptul să-şi spună păsurile. Ei sunt disperaţi, batjocoriţi şi sunt trataţi drept paraziţi", a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni dimineaţă, la manifestările organizate la Iaşi de Ziua Unirii Principatelor, el fiind huiduit puternic şi fluierat de mulţime încă de când şi-a făcut apariţia în Piaţa Unirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici