Antonescu: E foarte probabil să fie mult mai puţine primiri în USL sau să nu mai fie deloc

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, răspunzând unei întrebări, că nu ştie dacă s-a încheiat "campania de transferuri" în USL, menţionând că este "foarte probabil că vor fi mult mai puţine, sau nu vor mai fi deloc".

401 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E foarte probabil să fie mult mai puţine primiri în USL sau să nu mai fie deloc

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-a încheiat "campania de transferuri" la USL, Antonescu a spus: "Nu ştiu".

El a precizat că nu calendarul a fost criteriul acestei "campanii".

"Au fost declaraţii tactice (cele legate de momentul până la care se fac primiri în USL, adică până la votarea moţiunii - n.r.)", a spus Antonescu la Antena 3, menţionând că aceste declaraţii au aparţinut mai ales lui Victor Ponta.

El a ţinut să precizeze că Guvernul Ungureanu nu ar fi căzut dacă USL nu ar fi adus oameni de la putere în rândul opoziţiei.

"Foarte probabil că vor fi mult mai puţine, sau nu vor mai fi deloc", a mai spus Antonescu, referindu-se la primiri în rândul USL.

El a mai spus că va urma o discuţie cu deputatul Marius Dugulescu legate de faptul că acesta a lipsit la votarea moţiunii de cenzură.

Antonescu a mai precizat că nu au existat discuţii cu Sorina Plăcintă legate de intrarea în PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici