Antonescu face apel la români să declanşeze revoluţia bunului-simţ

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut, duminică, la Cluj, un apel la români să declanşeze, la 20 de ani de la Revoluţia din 1989, o nouă revoluţie, "cea a bunului-simţ".

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu face apel la români să declanşeze revoluţia bunului-simţ

Antonescu face apel la români să declanşeze revoluţia bunului-simţ (Imagine: Chitu Alexandru/Mediafax Foto)

Antonescu a declarat, la Liga Aleşilor Locali PNL din Transilvania, că această revoluţie va începe în 6 decembrie, după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"Doresc să îi chem pe toţi românii, de aici de la Cluj, la încă o revoluţie după 20 de ani, revoluţia bunului-simţ, apel care e îndreptat către toţi românii de bun-simţ răspândiţi în toată România. După 20 de ani, avem nevoie de încă o Revoluţie pentru a nu face de ruşine revoluţia de acum 20 de ani", a spus Antonescu.

Liderul liberal a afirmat că această revoluţie nu se încheie în 6 decembrie, ci începe în data de 6 decembrie.

"Schimbarea democratică a lui Traian Băsescu e necesară, dar nu suficientă. Cu schimbarea lui Traian Băsescu începe şi nu se termină revoluţia bunului- simţ în România. Programul meu este revoluţia bunului-simţ, a normalităţii, a competenţei", a afirmat Crin Antonescu.

Potrivit sursei citate, revoluţia bunului-simţ trebuie să fie "paşnică, dar hotărâtă până la capăt".

Acesta a spus că PNL este în luptă electorală, politică, de idei şi va duce lupta pentru românii de bun-simţ.

"Vom duce această luptă, nu pentru noi, ci pentru toţi românii care vor trebui să opteze, că nu toţi cei care azi sunt împotriva lui Traian Băsescu sunt prietenii noştri, că nu toţi cei care sunt azi împotriva clicii lui Băsescu sunt altceva decât o altă clică. Schimbăm clica lui Traian Băsescu pentru românii de bun-simţ, nu pentru alte clici. Nu avem aliat sincer, nici în potentaţii care nu îl mai agreează pe Băsescu, nici în foştii aliaţi, oportunişti ai lui Traian Băsescu. Nu suntem foarte iubiţi de aceşti oameni chiar dacă nu îl iubesc pe Traian Băsescu. Singurul nostru aliat e românul cinstit", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a participat, duminică, la Cluj, la Liga Aleşilor Locali PNL din Transilvania. Antonescu va mai participa la inaugurarea sediului de campanie al PNL din comuna Floreşti şi la o întâlnire cu membri clujeni ai comitetului de sprijin al candidaturii sale la Preşedinţia României.Comitetul clujean are peste 200 de membri, majoritatea intelectuali, printre care se numără rectorul UBB, Andrei Marga, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici Cluj, Traian Neamţu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare, Doru Radosav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici