Antonescu: Guvernul, premierul şi FMI încearcă să vândă gogoaşa că România e ferită de riscuri

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că Guvernul, premierul Emil Boc şi FMI încearcă să vândă românilor "gogoaşa" că acordul cu Fondul şi politica economică a Executivului au ferit România de riscuri, el opinând că România este vulnerabilă din punct de vedere economic.

131 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Guvernul, premierul şi FMI încearcă să vândă gogoaşa că România e ferită de riscuri

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Şi oamenii din Guvern şi primul-ministru şi cei de la FMI încearcă să vândă românilor gogoaşa că acest acord cu FMI şi politica economică a Guvernului Boc au întărit România, au securizat-o, au echilibrat-o şi au ferit-o de riscuri. Nu, România e mai vulnerabilă din punct de vedere economic azi", a spus Antonescu.

El a arătat că indexarea pensiilor şi mărirea salariilor în trimestrul II din 2012, discutate în coaliţie, arată intenţia electorală evidentă a celor din arcul guvernamental.

"E o încercare disperată de a promite încă o dată un lucru de care nu avem nicio siguranţă că va fi posibil şi că va fi respectat.(...) Domnul Boc şi toţi semianalfabeţii care se învârt în jurul său sub denumirea de miniştri au uitat să le spună cetăţenilor de ce nu respectă propria lor lege prin care tăiaseră cu 25% salariile temporar, până la o anumită dată. Intenţia electorală e vădită", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici