Antonescu, întrebat despre demisie: Decizia luată, fermă, va fi anunţată după finalul referendumului

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a fost întrebat, marţi, dacă îşi menţine decizia de a demisiona dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el răspunzând că decizia sa este luată, este fermă, şi va fi anunţată la momentul potrivit, după finalizarea referendumului.

3423 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întrebat despre demisie: Decizia luată, fermă, va fi anunţată după finalul referendumului

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Eu am proprietatrea vorbelor mele şi am de 20 de ani, de când fac politică, proprietatea, înţelesul şi responsabilitatea declaraţiilor mele. Decizia mea este luată, este una fermă, este una în conformitate cu toate principiile pe care am făcut şi fac politică, şi va fi anunţată în momentul potrivit", a spus Antonescu.

El nu a dorit să facă alte comentarii pe acest subiect, precizând că acesta este singurul răspuns, şi a adăugat că, la Cotroceni, în această calitate de preşedinte interimar, nu doreşte să discute nici despre politicianul Crin Antonescu, nici despre PNL şi nici despre altceva.

Antonescu a subliniat că vorbeşte în calitate de preşedinte interimar al României şi că astfel de discuţii au rost şi sens în finalul oficial al acestui referendum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici