Antonescu: N-am discutat cu Ponta de 4 zile, am transmis că e necesară o reuniune USL pe RMGC

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu a mai discutat cu premierul Victor Ponta de patru zile şi că i-a transmis acestuia, prin intermediul miniştrilor PNL, că este necesară o reuniune USL pe subiectul proiectului Roşia Montană deoarece "sunt lucruri de clarificat".

283 afișări
Imaginea articolului Antonescu: N-am discutat cu Ponta de 4 zile, am transmis că e necesară o reuniune USL pe RMGC

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat dacă de luni până astăzi a avut vreo discuţie cu premierul Victor Ponta.

"Ce-i azi? (...) miercuri. De luni, nu. Ultima discuţie pe care am avut-o cu premierul Ponta a fost sâmbătă sau duminică", precizat liderul PNL.

El a fost întrebat de ce nu a avut discuţii cu premierul, în contextul în care au fost mai multe declaraţii pe subiectul sensibil privind proiectul Roşia Montană.

"De ce nu am discutat? Sigur că sunt nişte lucruri de clarificat. Am avut agende diferite (...) vom discuta. În orice caz, nu e ceva de negociat între noi. Eu cred că nu ar fi deloc rău – şi am transmis prin colegii mei care l-au văzut astăzi la Guvern pe premier – să avem o reuniune a USL cât mai curând, ca să lămurim aceste lucruri. Nici eu şi nici premierul Ponta presupun nu dramatizăm toată această situaţie, pentru că nu s-a încălcat nicio hotărâre a USL, nu aveam o hotărâre în acest sens, nu am făcut niciun atac la premierul Ponta sau la Guvernul României", a răspuns Antonescu.

El a menţionat că unul dintre subiectele care ar urma să fie clarificate ţine de eventualele daune pe care statul ar urma să le plătească companiei canadiene în contul respingerii proiectului Roşia Montană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici