Antonescu: Nu are nimeni motiv să-l persecute pe Dragnea. Avem şi noi Codul Silvic cu termenul depăşit

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Satu Mare că "nu are nimeni niciun motiv să-l persecute" pe vicepremierul Liviu Dragnea, precizând că şi PNL are proiectul Codului Silvic iniţiat de Lucia Varga în cazul căruia a fost depăşit calendarul pentru a fi dezbătut în Guvern.

516 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu are nimeni motiv să-l persecute pe Dragnea. Avem şi noi Codul Silvic cu termenul depăşit

Antonescu: Nu are nimeni motiv să-l persecute pe Dragnea. Avem şi noi Codul Silvic cu termenul depăşit (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat cum răspunde unor afirmaţii care ar fi fost făcute de Liviu Dragnea referitoare la faptul că acesta ar fi înaintat PNL proiectul privind regionalizarea, dar nu a primit niciun răspuns.

"V-am mai spus că nu comentez, astea sunt nişte chestiuni pe care cred că ar fi trebuit să le discutăm în interiorul Uniunii. Eu nu am comentat despre faptul că, de pildă, proiectul Codului Silvic pe care l-a iniţiat colega noastră, doamna ministru Lucia Varga, un proiect foarte important, un proiect aşteptat, stă de multă vreme în dezbatere publică, trebuia conform unui calendar de mult să intre în dezbaterea Guvernului pentru că există nişte motive pentru a-l promova ca Ordonanţă de Urgenţă, s-a mai prelungit această aşteptare", a afirmat preşedintele PNL.

"Asta pot să spun şi despre domnul Dragnea, nu are nimeni niciun motiv să-l persecute pe domnul Dragnea. Asta e clar", a completat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici