Antonescu: PC Sector 3 s-a alăturat PNL. Fostul lider acuză modul în care Constantin conduce PC

Liderul liberal Crin Antonescu a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că întreaga organizaţie a PC Sector 3 s-a alăturat PNL, fostul lider al filialei, Virgil Drăcea, acuzând, după aderera la PNL, modul în care Daniel Constantin conduce partidul.

368 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PC Sector 3 s-a alăturat PNL. Fostul lider acuză modul în care Constantin conduce PC

Antonescu: PC Sector 3 s-a alăturat PNL. Fostul lider acuză modul în care Constantin conduce PC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La conferinţa de presă au luat parte fostul preşedinte al PC Sector 3, Virgil Drăcea, şi fostul prim-vicepreşedinte al PC Sector 3, Dan Marinescu, foşti lideri conservatori care au decis să adere la PNL.

Drăcea a menţionat că după opt ani de muncă în PC, în care a obţinut rezultate bune, a remarcat faptul că promovarea în PC nu se face în baza criteriilor de performanţă.

"Conducerea PC ne-a blocat accesul la toate funcţiile politice pe care le-am fi meritat. Această stare de spirit nu e numai în filiala noastră, există colegi nemulţumiţi de modul în care Daniel Constantin conduce acest partid", a susţinut Drăcea.

"PC a devenit captiv anturajului lui Daniel Constantin. Chiar şi Dan Voiculescu i-a atras atenţia să aibă grijă de fialiale. Am decis să părăsesc această grupare de intrerese din jurul lui Daniel Constantin. Eu sunt antreprenor, om de dreapta, iar PNL e singurul partid care reprezintă cu adevărat dreapta", a mai spus Drăcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici