Antonescu: Pentru mine candidatura la alegeri e ca serviciul militar obligatoriu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-un interviu acordat revistei "Confidenţial", că pentru el candidatura la alegerile prezidenţiale este ca "serviciul militar obligatoriu", sugerând că va concura şi în cursa electorală pentru prezidenţialele din 2014.

27 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Pentru mine candidatura la alegeri e ca serviciul militar obligatoriu

Antonescu: Pentru mine candidatura la alegeri e ca serviciul militar obligatoriu (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă mai candidează la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu a replicat: "Pentru mine, e ca serviciu militar obligatoriu", sugerând că îşi va depune candidatura şi la prezidenţialele din 2014.

Eu locuiam cu foştii mei socri

Preşedintele PNL a vorbit, în interviu, despre viaţa sa de familie, mărturisind că după căsătoria cu Adina Vălean a închiritat un apartament de patru camere în zona Pieţei Constituţiei, în care locuieşte cu aceasta şi cu fiica sa Irina.

"Aici am închiriat, după ce ne-am căsătorit. Eu locuiam cu foştii mei socri. Mă simt foarte bine aici şi e foarte bine că sunt aproape de Parlament. Da, sunt un politician atipic, veţi spune. Mai degrabă aş spune că sunt un om normal. (...) Stau mai mult (acasă - n.r.) decât s-ar crede. Sunt casnic de fel. Ies greu de aici în week-end. (...) Eu sunt un tip ultracitadin. Nu mă omor după drumeţii prin natură, nu trag la iarbă verde. Îmi place oraşul şi ador să mă plimb pe străzi, când oraşul e aerisit", a spus Crin Antonescu.

Lui Crin îi place să locuim într-o casă în care să vadă cerul

La rândul său, soţia preşedintelui PNL, Adina Vălean, a precizat că Antonescu îşi doreşte să locuiască într-o "casă cu curte", precizând că au în plan în acest sens, dar încă nu ştiu cum va fi pus în aplicare.

"Lui Crin îi place să locuim într-o casă în care să vadă cerul. Mie, mai degrabă îmi place să stau cu jaluzelele trase. Sigur că am vrea să avem o casă cu curte, avem un plan, dar nu ştim cum va fi pus în aplicare. O casă presupune o mulţime de probleme", a spus Vălean.

Pasiunea noastră este FC Barcelona

În plus, preşedintele PNL şi soţia sa au mărturisit că au ca pasiune comună meciurile cu FC Barcelona.

"Avem micul nostru ritual. Pasiunea noastră este FC Barcelona. Împreună urmărim toate meciurile blau-grana, dezbatem fiecare meci şi comentăm aprins transferurile - în principiu, acum suntem mulţumiţi de vârful Ibrahimovici, pe linia de fund treaba nu stă grozav, dar Messi ne face să adormim cu zâmbetul pe buze. Am fost deseori pe Nou Camp", a spus liderul PNL.

Are o freză cu aer de Bruxelles

Pe de altă parte, Vălean a menţionat că împreună au renunţat "la bretonul binecunoscut" al lui Antonescu.

"Are o freză cu aer de Bruxelles. Freza a fost regândită de Jerome, coaforul la care ma duc să mă aranjez când sunt la Bruxelles!", a menţionat Adina Vălean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici