Antonescu: S-ar putea ca unii deputaţi PNL să plece indiferent cine câştigă, Congresul să fie pretext

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, la Antena 3, că speră ca informaţia privind plecarea a opt deputaţi din partid după Congres să fie falsă, deşi e plauzibilă, menţionând că este posibil ca cei în cauză să plece indiferent de cine câştigă, folosind evenimentul ca pretext.

17 afișări
Imaginea articolului Antonescu: S-ar putea ca unii deputaţi PNL să plece indiferent cine câştigă, Congresul să fie pretext

Antonescu: S-ar putea ca unii deputaţi PNL să plece indiferent cine câştigă, Congresul să fie pretext (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

În privinţa informaţiilor potrivit cărora opt deputaţi PNL ar putea pleca din formaţiune după Congres, dacă va recâştiga şefia partidului, Crin Antonescu a replicat la Antena 3: "Plauzibil. Sper să nu fie adevărat, dar este plauzibil".

"După Congresul PSD Victor Ponta spunea, cel puţin eu unul îl cred: «Domne au plecat nişte oameni care m-au votat pe mine! Nu înţeleg de ce au plecat!». S-ar putea ca cei opt, eu sper să nu fie niciunul, dar s-ar putea să fie doi-trei-opt, s-ar putea ca oamenii aceştia să plece indiferent cine câştigă şi indiferent ce Statut, Congresul (fiind folosit-n.r.) ca pretext. Dacă au de plecat nu numai că sunt liberi să o facă, dar e foarte bine să o facă şi nu cred că PNL are nevoie de oameni care au asemenea înţelegeri făcute", a susţinut Antonescu.

Opt deputaţi PNL, printre care Ioan Timiş şi Mihai Banu, ameninţă cu demisia din partid, pretextul invocat fiind potenţiala victorie la Congres a lui Crin Antonescu, caz în care, potrivit celor care vor să plece, liderul formaţiunii şi-ar impune la conducere lista proprie de lideri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici