Antonescu şi Chiliman au votat pentru un nou început în viaţa politică românească

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a votat, dminică dimineaţă, împreună cu primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, fiind însoţit de colegul său Ludovic Orban, la 9 fără un sfert, la secţia de votare 48, declarând la ieşirea de la urne că a votat pentru "un nou început în viaţa politică românească".

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Chiliman au votat pentru un nou început în viaţa politică românească

Antonescu şi Chiliman au votat pentru un nou început în viaţa politică românească (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit la vot cu gânduri bune. Cu speranţa că avem de-a face cu un nou început în viaţa politică românească, cu speranţa că vom avea o calitate mult, mult îmbunătăţită a vieţii parlamentare şi cu convingerea că oamenii pe care i-am votat, senatorul şi deputatul, mă vor reprezenta cu adevărat", a susţinut Crin Antonescu, candidat în colegiul 2 al Capitalei pentru Senat.

El adăugat că pentru el cel mai important lucru în noul sistem de reprezentare este "capacitatea celui ales de a comunica şi de a-i reprezenta în permanenţă pe alegători".

Pe de altă parte, primarul liberal Andrei Chiliman a ţintut să ureze "La Mulţi Ani!" tuturor celor care poartă numele de Andrei sau Andreea, menţionând că ziua Sfântului Andrei e una din sărbătorile noastre importante.

"Am venit la vot pentru a face ceea ce trebuie să facă orice cetăţean responsabil - să decid pe cine cred eu că vreau să mă reprezinte în Parlament şi îi indemn pe toţi locuitorii sectorului 1, şi nu numai, să vină la vot, pentru că este un act de responsabilitate civică şi cred că e important să decidă dânşii pe cei care vor să îi reprezinte în Parlament", a afirmat Chiliman, la ieşirea de la urne.

El a mai spus că ziua alegerilor "este o zi care se anunţă frumoasă" şi şi-a exprimat speranţa ca şi acest lucru "să fie favorabil unei prezenţe bune la vot".

La rândul său Ludovic Orban a ţinut să spună, în final, că "s-a risipit ceaţa din mintea românilor".

Crin Antonescu şi Andrei Chiliman au votat, duminică, la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", la secţia de vot nr.48.

În Bucureşti, sunt aşteptate la urne, duminică, 1.791.829 de persoane. Municipiul Bucureşti va fi reprezentat în noul Parlament de un număr de 28 de deputaţi şi 12 senatori, pentru alegerea acestora fiind înfiinţate un număr corespunzător de colegii uniniminale de deputaţi, respectiv de senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici