Antonescu: Sunt probleme spinoase ale guvernării legate de buget şi opţiunile de politică bugetară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, la ieşirea de la şedinţa BPC al partidului, că în acest moment sunt "probleme spinoase ale guvernării" care privesc proiectul bugetului de stat şi opţiunile politice în privinţa măsurilor economice.

678 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Sunt probleme spinoase ale guvernării legate de buget şi opţiunile de politică bugetară

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Antonescu a susţinut că şedinţa conducerii PNL s-a prelungit din cauza unei "discuţii îndelungate, după cum era şi normal, privitoare la orizonturile guvernării, la proiectul de buget".

Ulterior, preşedintele PNL a fost întrebat dacă sunt probleme spinoase în ceea ce priveşte orizontul guvernării USL.

"Sunt probleme spinoase ale guvernării, nu sunt probleme spinoase în interiorul partidului, sau în interiorul coaliţiei, dar e o guvernare care, începând cu proiectul de buget, cu opţiunile de politică bugetară, ridică foarte multe semne de întrebare, şi grele. Acesta este şi subiectul discuţiilor de la USL (...) Suntem cu prim-ministrul în frunte preocupaţi să găsim cele mai bune formule, 2013 este un an greu", a explicat Antonescu.

El a mai precizat că în conducerea partidului s-a discutat de asemenea despre propunerile pentru funcţiile de secretari de stat.

"Vom avea ministere în care secretarii de stat vor fi amestecaţi. În unele ministere putem să vorbim de caracter monocolor, la altele nu", a mai spus liderul PNL.

Totodată, el a menţionat că va avea loc o nouă şedinţă a conducerii partidului, în care miniştrii PNL îşi vor prezenta în amănunt proiectele pe care urmăresc să le pună în aplicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici