Antonescu: Tăriceanu rămâne în PNL, poate fi critic. Ideea era să nu intre în cortegiul lui Chiliman

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu a fost pus sub îndoială în PNL, exprimându-şi convingerea că va rămâne în partid şi precizând că şi-a dorit ca fostul lider al PNL să nu intre în "cortegiul lui Chiliman".

556 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Tăriceanu rămâne în PNL, poate fi critic. Ideea era să nu intre în cortegiul lui Chiliman

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Domnul Tăriceanu a avut poziţii critice şi probabil va mai avea, niciun fel de problemă. Tot ceea ce am spus public şi mi-am dorit să se întâmple a fost ca domnul Tăriceanu să nu participe în cortegiul domnului Chiliman, domnului Meleşcanu şi a domnului Ungureanu, a domnului Piţigoi sau cine mai sunt la reconstruirea dreptei în altă parte. Domnul Tăriceanu n-a făcut-o, domnul Tăriceanu ca atare, chiar dacă are poziţii critice, este şi nu a fost niciodată pus sub îndoială în interiorul PNL, unde sunt convins că va şi rămâne", a afirmat liderul PNL.

Antonescu a declarat că, spre deosebire de Chiliman, în perioada în care Călin Popescu Tăriceanu era liderul PNL, el nu i-a adus acuzaţii sau calomnii precum cele ce i-au fost aduse de primarul Sectorului 1.

"Niciodată nu am folosit împotriva domnului Tăriceanu nici cel mai mic dintre pretinsele argumente ale adversarilor săi. Mai mult decât atât, atunci când domnului Tăriceanu i-a fost cu adevărat greu, atunci când a dus bătălia cu un Traian Băsescu în culmea ... în puterea vârstei politice, atunci chiar noi cei care mai aveam şi poziţii divergente - eu sau Ludovic Orban - am fost foarte aproape de premier. Eu niciodată nu am vorbit în public nenorocirile pe care le-au vorbit despre Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman sau Vlad Moisescu în anul 2009. Niciodată", a afirmat Antonescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici